tisdag 30 september 2008

Men skulle faktiskt..

Oj oj vilken dag..tiden har verkligen gått fort på jobb idag..skönt.Har fortsatt med mina space,nu var det allt badkappornas tur.Det blev bra..som vanligt när jag gör något...hehe...
Det är inte riktigt färdigt då..väntar in några hyllor och krogar.Det lär ta sin lilla tid innan de kommer och sen hänger det ju såklart lite på när The Boss beställer dom.
Vi har blivit gröna både idag och igår på vår försäljning vilket är bra för det behöver vi verkligen. Ringde Jennie som vanligt sen efter jobb.Sa att jag ej pallade laga mat idag och frågade om hon ville med ner till Max..japp..så Max blev det allt.Det var allt lite gott..men allt är ju gott när man är hungrig då.Ringde han med stort H där men utan svar.

Vi gick hem till mig efter det och satte mig som vanligt vid datorn först
(men skulle faktiskt betala en räkning).
Sen blev efterlängtade Desperate Housewives.YEAH..JIPPIE...bra som vanligt..fast innan det ringde jag han med stort H igen och han svarade minsann.Vi pratade precis som vi redan kände varandra.Kul..han verkar lätt och prata med.Dessutom verkar han vara för bra för och vara sann.Men det återstår ju och se.Vi ska träffas i helgen.På lördag rättare sagt.Han kommer hit.Nu gäller det verkligen att göra ett gott intryck fast ändå vara sig själv
såklart.Kommer nog ta honom på en sightseeing och sen blir det restaurang Krogen.Efter det får vi se.
Imorgon är jag ledig..skönt..ska bara slappa och ta det lungt.Tänkte även tvätta.Mamma kommer oxå hit om en sväng.Vi ska fixa en sak.
Sen är det ytterligare en premiär imorgon....Greys Anatomy...YEAH...JIPPIE...efterlängtat det med minsann..så grymt bra.

Han med stort H skulle även ringa vid åtta men det återstår och se imorgon om det blir så...Nu ska Trixie (funderar på och döpa om henne för hon lystrar ändå ej på det namnet) och jag gå och nanna kudden.Puss och godnatt!

Inga kommentarer: